sare Herbamare - Herbamare salt

pentru a comanda acest produs, vă rugăm să ne contactați la tel. 021 210 44 91

 

sare de mare cu ierburi proaspete Herbamare

 

 

 

click pentru mărire

 

click pentru mărire

.

 

 

articol publicat de retail-fmcg.ro

click pentru a citi

click pentru mărire

 Ce este Herbamare?

  Herbamare este o sare infuzata cu 12 ierburi aromate si legume proaspete, cultivate ecologic: telina, praz, creson, ceapa, arpagic, pătrunjel, leuştean, busuioc, maghiran, rozmarin, cimbru şi alge de mare. Aceste ingrediente dau un gust minunat mancarii si au un continut de sare mai mic decat cel utilizat in mod normal la sarea obisnuita de masa.
  Adauga după preparare pentru a spori gustul! Odată ce aţi gustat Herbamare nu veti mai dori să folositi din nou de sarea de masă obişnuită.
  Herbamare este facuta si astăzi in acelaşi fel in care A.Vogel a creat-o acum cateva decenii. Fiecare ingredient şi procesul de executie sunt si astazi examinate cu atenţie astfel ca Herbamare este un produs unic natural si plin de prospetime.
  Mai puţină sare, gust mai intens, iar datorita plantelor aromate organice mai multa prospeţime!
  Majoritatea dintre noi incearca sa nu foloseasca prea multă sare. Cu aroma extra impărtăşită de către plante in Herbamare, nu va mai fi nevoie să se folosească mai multa sare pentru a atinge gusturile dorite.
  Herbamare plante condimente si sare de mare este un produs unic si in mod tradiţional este creat in fabrica noastra din Colmar din Franta, pe o suprafaţă bine-cunoscuta pentru bogatia terenurilor agricole. Legume şi plante aromatice destinate Herbamare sunt cultivate ecologic şi aduse la fabrica in termen de 8 ore de la recoltare.
  La sosirea lor, ele sunt curăţate de mana inainte ca fiecare ingredient sa fie atent si fin tocat si amestecat cu sarea de mare. Apoi amestecul este lasat la muiat si la marinat pana la un an, dupa care umiditatea in excess este eliminata printr-un procedeu special in vid la temperaturi joase.
  Acest proces de marinare permite aromelor din ierburi şi legume sa se integreze deplin in cristalele de sare. Odată ce toate ingredientele sunt amestecate, ele vor fi uscate prin procedeul in vid pentru obtinerea produsului Herbamare.
 

  Ingrediente:
Sare de mare, frunze de ţelină *, praz *, creson * , ceapa *, arpagic *, patrunjel *, leuştean *, usturoi *, busuioc *, maghiran *, rozmarin *, cimbru *, alge (cu urme de iod), toate ecologice.

  Mărimi de ambalaj Herbamare Original:
  este disponibil in 125g si 250g.


  Povestea obtinerii produsului Herbamare:


  A.Vogel Plante proaspete si sare de mare - gustul complet al naturii!


  Pentru mai multe decenii, sărurile de Mare Herbamare au fost clasice pentru hrana din mai multe gospodarii şi nu ne putem imagina traiul fara aceste condimente. Pionier bine cunoscut pentru studiile sale de fitoterapie si studiile de nutritie, Alfred Vogel, combina mai multe plante si o sare de mare pentru cele mai bune rezultate gustoase si nutritionale folsite in cel mai bun mod posibil pentru a se potrivi cu fiecare tip de gătit. Familiarizează-te cu aroma minunata. Inchideţi ochii şi respiraţi profund. Provence? Camargue? Vant? Mare? O gamă uimitoare de mirosuri. In cartea sa clasica, Doctorul Natura, care a apărut prima oară in 1952, Alfred Vogel a scris, "folosesc doar sare de mare ca un condiment in bucătărie."
 

  Potrivit lui A.Vogel, oligoelementele valoroase din sarea de mare, nu numai ca au un gust excelent, dar, de asemenea, stimuleaza metabolismul intern şi, ca rezultat,"veţi pierde multe grame din excesul de greutate". Totuşi, sarea de mare este doar o componentă, cealalta fiind gustul minunat de ierburi proaspete si legume acoperite de rouă. Rezultatul acestei combinaţii este cu adevărat delicios, iar cine a gustat aceasta sare nu a mai renuntat la ea. Pentru a ajunge la acest stadiu, precum şi pentru pastrarea aromelor pentru a fi lansate pe cerul gurii, implică o mulţime de lucru manual, o mare parte din cunoştinţele despre procesele de natură şi, mai presus de toate, reteta A.Vogel atat de specială.


  De la cultivarea ecologica la gustul sarii cu ierburi aromate:


  "Principiul holistic pe care medicina modernă biologica se străduieşte sa o aplice pentru nutriţie. Este bine cunoscut faptul că remediile din plante proaspete sunt superioare celor fabricate din cele uscate," a scris Alfred Vogel intr-un articol in A.Vogel pe Gesundheits-Nachrichten in mai 1964. Ceva care functioneaza ca remediu de vindecare, de asemenea, se aplică si hranei sanatoase, dar si produselor alimentare pentru sănătate: "numai plantele proaspete conţin toate energia naturii." Douasprezece ierburi proaspete si legume alcătuiesc ingredientele originale, dar si cinci plante medicinale, săruri de mare, aceasta este in special compoziţia de bază clasica pentru Herbamare.
  Aceste plante sunt: pătrunjel, arpagic, busuioc, leuştean, maghiran, rozmarin si cimbru. Legume: ţelină, praz, creson, ceapa si usturoi sunt amestecate cu ele. Ierburi le şi legumele sunt cultivate ecologic (BIO SUISSE) si sunt cultivate de A.Vogel cu contract pentru agricultori, intr-un sol sănătos, fără utilizarea de pesticide şi erbicide. Acest lucru garantează prospeţimea şi o aromă pură din grădina ingrijită cu dragoste. In plus faţă de plantele aromatice, sărurile de Mare A.Vogel, planta proaspătă conţine, de asemenea, iodiferous alge de mare, alge. In cazul in care există o lipsă de iod natural, constituie un element esenţial al unui supliment alimentar sănătos (şi un preventiv impotriva bolilor cauzate de lipsa de iod).


  Deschiderea magazinului din arome:


  Imediat după recoltare şi curăţare, fermierii ecologici livreaza ierburile şi legumele - aproximativ 600 de tone pe an - pentru fabrica de A.Vogel/Bioforce din Colmar din Franţa, in cazul in care sunt verificate atat greutatea, cat şi calitatea. Nici un lot de recoltă nu trebuie să fie mai vechi de 8 ore! Criteriul este: "proaspăt şi pur". Ierburile sunt acum sortate, zdrobite, macerate, uscate şi măcinate şi doar după aceea, amestecate, in funcţie de reţeta originală de A.Vogel. Aici este un cont detaliat de procedura: după strivire, ierburile sunt amestecate cu sare de mare in raport de 1:2. Această sare "must" este stocat in butoaie in funcţie de tipul sau mai precis, conţinutul de apă al ingredientelor, pentru o perioada intre 4 şi 12 luni.
  In acest timp, se intampla diverse lucruri: ierburile şi legumele sunt inchise in sare ca intr-un seif. In acest fel cristalele de sare extrag colorantii si aromele naturale, uleiurile esenţiale şi enzimele, precum alte substanţe active vegetale. Ierburile şi sarea de mare se combina acum pentru a da o sare de mare cu planta proaspătă si un gust incomparabil. Odată ce procesul de macerare este inchis, terciul aromat de plante si legume este uscat in vid la o temperatură maximă de 80?C.
  Conglomeratele uscate de sare sunt grosolan rupte, fin măcinate şi amestecate in conformitate cu liniile directoare strict stabilite de Alfred Vogel. Dupa mai multe controale de calitate, amestecurile excelent aromatizate sunt stocate temporar in silozuri. Următoarea etapă este de umplere cu sare a dozatoarelor de diverse dimensiuni pentru o umplere complet automatizata in cadrul liniei de ambalare.
  Fiecare pachet (cutie in forma de tub), contine condimentele cu intreaga putere a naturii si nu contine nici amelioratori de aroma, nici agenti de topire si nici E-uri. Brandul A. Vogel transporta cantitatea de 5 milioane de cutii cu o garantie de calitate absoluta.
  Gustul nu este o chestiune de cantitate ci de calitate. La fabricarea acestor scumpe saruri de mare cu plante proaspăte, raportul dintre produsele proaspete şi sarea de mare este 1:2, care asigură stabilitatea produsului. După procesul de uscare, proporţia de legume este de 6-8 %.

  Herbamare: Această sare de mare cu plante proaspete se face cu 12 ierburi şi legume proaspăt recoltate. Sunt plante proaspete cu sare de mare, care ies in evidenţă datorită gustului intens şi de inaltă calitate. Herbamare poate fi folosit ori de cate ori doriti ca sare obişnuită de gătit şi sare de mare si este folosit de exemplu pentru a spori aroma de legume, sosuri de salata, orez, paine, oua, carne, peste, roşii şi multe altele. Herbamare pentru asezonare elegant. Un deliciu pentru cunoscator. Herbamare este distribuit in peste 25 de ţări din toate continentele şi este clasica sare pe bază de plante marca A.Vogel.

  Nu exista nici o diferenţă de calitate intre felurile de sare cu diverse plante aromate. Toate sunt 100% ecologice. şi ceea ce scria in Gesundheits-Nachrichten Alfred Vogel in mai 1964 se aplică in continuare azi: "Herbamare este un condiment şi un aliment, o incantare pentru cerul gurii şi un tratament pentru organism."