magazin virtual - cumpără online aici!

 

Ofertă

Persoanele fizice care achiziționează produse online, beneficiază în perioada 01.10.2019-20.12.2019 de următoarea ofertă:

- după o factură de peste 200 lei (inclus TVA, exclus transport) se acordă un discount de 10% la  următoarea factură de peste 150 lei (inclus TVA, exclus transport), dacă aceasta din urma este făcută în termen de 30 de zile calendaristice de la prima factură.

Invitație şi promoție

CCS Trade intenționează să popularizeze tricotajele create de doamnele care au achiziționat fire din magazinul nostru, făcând publice pe site, magazin şi contul de Facebook pozele transmise. Clientul care ne va transmite pozele creaților va beneficia de o reducere de 5% la următoarea comanda. Detalii aici.

Produsele sau categoriile de produse comercializate online sunt marcate în site-ul de prezentare prin coşul de cumpărături . Pentru a cumpăra produsul dorit din magazin, click pe <cumpără online > aferent produsului. De asemenea, accesul în magazinul virtual se poate face direct prin link-ul de mai sus.

 
bullet

Societate cu capital românesc, înfiinţată în 1994;

bullet

Domeniul principal de activitate îl constituie importul direct de la producător şi distribuţia de accesorii de confecţii;

bullet

Import produse bio - sare de mare cu ierburi proaspete Herbamare

bullet

Site-ul este actualizat periodic conform cataloagelor producătorilor

 

bullet

Company with Romanian capital, founded in 1994;

bullet

The main domain of activity is the direct import and distribution of tailoring supplies;

bullet

Import bio products - sea salt with fresh herbs Herbamare

bullet

This site is updated due to manufacture's catalogues

 

Datorită caracteristicilor şi rezoluţiilor diferite specifice fiecărui monitor, culoarea firelor poate să difere de cea reală cu1-2 tonuri

 

 

rezoluţie optimă: 1280x1024, Internet Explorer 6 sau mai mare

best viewed: 1280x1024, Internet Explorer 6 or higher